| | | |

Utfellbar bøylestige til tak i Horten

Utfellbar bøylestige til tak i Horten(Vestfold) montert av ekstrasikker.no. En komplett løsning for rømning over tak. Stigen er i fra produsent Sørlandsstigen og er kalt utfellbar Bøylestige. Den har utfellbare ryggsøyler som er helt skjult når stigen er sammenslått. Siden taket har et utstikk er stigen foret ut med trinnløse braketter. Fra Velux takvindu / Velux…

HORTEN-BØYLESTIGE

Utfellbar bøylestige til tak i Horten(Vestfold) montert av ekstrasikker.no. En komplett løsning for rømning over tak.

Stigen er i fra produsent Sørlandsstigen og er kalt utfellbar Bøylestige. Den har utfellbare ryggsøyler som er helt skjult når stigen er sammenslått. Siden taket har et utstikk er stigen foret ut med trinnløse braketter.

Fra Velux takvindu / Velux Takaltan går man ut på lobas takbro som er montert rett under vindu. Fra takbroen og ned til Bøylestigen har vi montert takstige i fra TB Taksikring.

Kunden ønsket at selve stigen skulle være så anonym som mulig, så vi har derfor montert Bøylestigen helt inntil takrenne. for å være så lite synlig som mulig.

Om du trenger rømning i fra tak med eller uten ryggvern så er det bare å ta kontakt.

Gå inn på ønsket produkt og trykk på be om tilbud knappen. Send gjerne et bilde av veggen samtidig (vedlegg) så tegner vi inn mulige løsninger og gir tilbud.

https://ekstrasikker.no/romning/brannstige/

 

Utfellbar bøylestige til tak i Horten i Profil-1
Utfellbar bøylestige til tak i Horten i Profil-1
Utfellbar bøylestige til tak i Horten i Profil-2

Similar Posts